Mariánské Lázně a Františkovy Lázně zabodovaly v celostátním finále soutěže Zlatý erb

Na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě v Hradci Králové byly slavnostně vyhlášeny výsledky již 23. ročníku populární soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí Zlatý erb. V kategorii turistických prezentací zvítězily se svým turistickým portálem Mariánské Lázně, stříbro získaly Františkovy Lázně za web s podtitulem "Františkovy Lázně, když lázně umí překvapit."

dezinfekce

Soutěže se v letošním roce zúčastnilo více než 400 obcí a měst ze všech 14 krajů ČR. Soutěž zaštítilo Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, další záštity soutěži poskytly Ministerstvo vnitra ČR, Asociace krajů ČR, Svaz měst a obcí ČR, Sdružení místních samospráv ČR a Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR. Hlavním partnerem soutěže byla společnost GORDIC.

V kategorii nejlepší webová stránka obce zvítězila obec Tisá, mezi městy byla úspěšná Jihlava, v kategorii Smart City a nejlepší elektronická služba zvítězila městská část Praha 2 se svojí encyklopedií. První cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci v kategorii města a obce získaly Mariánské Lázně, hned za nimi se umístily Františkovy Lázně, kategorii regionů vyhrál Turistický portál Pardubického kraje Východní Čechy. Porota udělila zvláštní cenu hradu Radyně za trvalý rozvoj webových stránek.

Kompletní výsledky celostátního kola jsou k dispozici na stránkách soutěže - viz zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy