Loket: Ve městě proběhne přehlídka Elegance historických vozidel

Jedná se o první ročník soutěže elegance historických vozidel auto a moto do roku výroby 1988 a dobového oblečení. Soutěž pořádá Muzeum techniky Sokolov za podpory MDK Sokolov, města Sokolov a VCC K.Vary.

dezinfekce

"Soutěž se koná v rámci celého Karlovarského kraje dne 3. a 4. srpna 2019. Start je plánován v sobotu na 9 hod ze Starého náměstí v Sokolově, kde bude probíhat i focení. Závodníci budou startováni po jedné minutě. Poté jedeme do Kyselky, kde se závodníci podívají na záchranu Lázní Kyselka a do nově otevřeného Domu vláčků. Závodníci zde budou mít připravené i občerstvení a v Kyselce se zdrží zhruba od 9:30 hod do 12:00. Potom odjíždíme zpět do Sokolova, kde budeme parkovat na náměstí Budovatelů v čase 12:30 až 15:00. V 15:00 odjíždíme z Náměstí Budovatelů v Sokolově a spanilou jízdou po Sokolově se přesuneme na Staré Náměstí v Sokolově. Zde budou vozidla zaparkovaná zhruba od 15:15 do cca 19:00 hod. Na náměstí bude probíhat hlasování o nejhezčí auto, moto a oblečení. Slavností vyhlášení výsledků bude v 17:00 hod. V 18:00 hod budou vozidla odjíždět ze Starého náměstí po jedné minutě s komentovanou prohlídkou," uvádí Jiří Zubko, hlavní organizátor soutěže.

"V neděli 4.8.2019 v 9:00 odjíždíme ze Sokolova na výlet do města Loket na prohlídku hradu. Vozidla budou v Lokti zaparkovaná na náměstí a kolem hradu zhruba v čase od 9:15 do 11:45 hod. Potom odjíždíme do Královského Poříčí na Statek Bernard, kde si účastníci prohlédnou expozice a bude pro ně připraven oběd. Na Statku Bernard nás najdete v čase od 12:00 hod do 14:00 hod," dodává.

V současné době je přihlášeno 65 vozidel. Startovní listina a přehled startujících je na stránkách muzea techniky. Ještě je možnost přihlášení posledních 10 vozidel, poté bude startovní listina uzavřena.

Více info na www.muzeum-techniky.cz

Upozornění Města Loket:
Vážení obyvatelé a návštěvníci Lokte, srdečně vás zveme na exhibici 70 historických vozidel (asi 50 automobilů a 20 motocyklů), která budou k vidění na náměstí v Lokti dne 4.8.2019 od 9:15 - 11:45 hodin. Zároveň upozorňujeme, že bude v tomto čase omezen vjezd vozidel do centra města (vjezd bude povolen pouze rezidentům bydlícím v centru), doprava bude regulována na hlavním mostě směrem do centra. Dále bude od 3.8. - 4.8. |(do 12:00) kvůli této akci proveden zábor veřejného prostranství přední části náměstí (od mostu až k Trojičnímu sloupu po obou stranách náměstí), tedy zde nebude možno v tomto čase parkovat vozidla. Děkujeme všem, že budou omezení respektovat a přispějí tak ke zdárnému průběhu celé akce.


Zdroj: město Loket


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy