Loket: Nestárnoucí příběh Cyrano z Bergeracu se blíží

! Aktualizace 17.7.2021 - Bohužel představení bylo zrušeno ! Umění po dlouhé covidové odmlce opět promlouvá a láká na divadelní zážitek pod širým nebem. Nádherné prostory Amfiteátru Loket ožijí za nedlouho romantickou klasikou. Nezávislá společnost INDIGO company (www.indigocompany.cz) přiveze pod hrad Loket inscenaci „Cyrano z Bergeracu" v podání známých pražských herců.

dezinfekce

V neděli 18. července 2021 od 20:30 hodin máte možnost vidět romantický příběh Edmonda Rostanda: CYRANO Z BERGERACU. Hru o bohémovi, jehož velký nos velkého ducha značí, příběh o lásce, statečnosti, snech, životech a lidech zrežíroval umělecký šéf Městského divadla Mladá Boleslav a také držitel Thálie Petr Mikeska.

„Rostandovu hru Cyrano z Bergeracu pokládám za jeden z nejlépe napsaných divadelních textů vůbec. Jak kdysi někdo řekl: „V Cyranovi je od všeho a pro každého něco a je toho požehnaně, včetně jídla." Je to velký romantický příběh, filozofické dílo o smyslu života, tragédie i komedie zároveň. Především je to ale hra, ve které se každý z nás může najít," říká režisér Mikeska.

Příběh Cyrana z Bergeracu v Amfiteátru Loket slibuje zážitek, který navíc umocňuje skvělé herecké obsazení. Na jevišti se totiž potká hned několik držitelů Ceny Thálie - jedním z nich je představitel titulní postavy Daniel Bambas.

Vstupenky na inscenaci jsou k zakoupení v síti Ticketportal - viz zde a u obsluhy tamějšího parkoviště (v Lokti, nad amfiteátrem).

Nenechte si ujít tento jedinečný divadelní večer v krásných kulisách hradu Loket. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy