Lázně Kynžvart: Na zámku se v sobotu bude konat jarmark

V sobotu 10. června se na zámku Kynžvart uskuteční největší kulturní akce letošní sezóny.

dezinfekce

Pro návštěvníky jsou přichystány trhy s občerstvením, hudební a taneční vystoupení, divadelní představení, speciální prohlídky a tvořivé dílny pro nejmenší. Velkou atrakcí bude mobilní planetárium, které nabídne podhled do tajů vesmíru.

Oproti minulým ročníkům bude letošní jarmark doprovázet pestrý kulturní a zábavný program. Návštěvníci se mohou těšit na hudební a folklorní vystoupení nebo na sokolnickou ukázku dravců s výkladem. Pro děti jsou připraveny hrané pohádky a tvořivá dílna, kde si vyrobí svůj vlastní rodinný erb. Velkou novinkou bude i pozoruhodná atrakce pro milovníky vesmírných tajů a záhad - mobilní planetárium, kde se budou promítat dokumentární a naučné filmy o vesmíru a astronomii. Laici i odborníci si zde přijdou rozhodně na své. Akce vyvrcholí poutní mší svatou v nádherné zámecké kapli sv. Antonína z Padovy.

Během celého jarmarku budou probíhat prohlídky zámku. Jelikož se zámek účastní i akce Víkend otevřených zahrad, tak ke klasickým prohlídkovým okruhům přibude nově i okruh Pod korunami stromů. Zde si návštěvníci během komentované prohlídky mohou prohlédnout pamětihodnosti i přírodní krásy kynžvartského zámeckého parku. Pro nejmenší budou navíc připraveny prohlídky v podání zámecké princezny nebo dokonce Bílé paní. Bližší informace o programu naleznete zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy