Kynšperk: První ročník festivalu byl ve znamení revivalu (TV Západ)

První ročník Kynšperského festivalu pod širým nebem se uskutečnil v sobotu 27. května ve zdejším sportovním areálu. Akci poznamenal menší zájem platících návštěvníků. Ti buď zůstali doma nebo si našli jiné vyžití i díky velmi teplému počasí.

dezinfekce

V nedalekém Sokolově se také konal Dostavník se vstupem zdarma, dále pak dětské akce v Nebanicích nebo Citicích. V každém případě se s tím kapely vyrovnaly profesionálně a pár desítkám návštěvníků zahráli stejně jako kdyby na místě byly davy.

Jako první se od 17 hodin představila skupina Smokie Revival v čele s charismatickým slovenským zpěvákem Marcelem Szotákem, finalistou soutěže Československo má talent.

Zpestřením koncertu, při kterém se dočkali posluchači největších hitů kapely, bylo vystoupení dvou hostů v podání jednoho z nejvýraznějších rockových hlasů u nás - Iny Urbanové.

Ta se předvedla nejdříve jako Suzi Quatro, která k Chrisu Normanovi z kapely Smokie vždy neodmyslitelně patřila.

A poté jako nesmrtelná rocková babička Tina Turner. 

Ina Urbanová pak vystoupila i se svou kapelou, kde k některým ze svých písní dodala i historky z okolností jejich vzniku nebo natáčení.

Absolute Bon Jovi Revival je údajně jediná česká kapela, která se soustředí produkci této americké hard rockové hudební skupiny z New Jersey. Prostějovská skupina uzavřela první ročník zajímavé akce, které nezbývá než popřát do příštího roku lepší návštěvu.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy