Kynšperk: Poslední školní zvonění se konalo v kině (TV Západ)

Letošní poslední zvonění v Základní škole v Kynšperku se muselo z důvodu počasí přesunout do místního kina. A to bylo zaplněné tak, že mnoho lidí i muselo stát.

dezinfekce

Po úvodním nástupu obstaraly program mateřské školy. Školka u Pivovaru si připravila vystoupení Námořníčků. Mateřinka ze Zahradní se předvedla jako druhá. Školka ve Školní ulici pak nacvičila taneční vystoupení Listonoška stonožka. Společné vystoupení školek a deváťáků na Ptačí tanec si vysloužilo také mohutný potlesk. Následovaly zdravice za město i vedení školy.

„S radostí sleduji váš vývoj. Mám radost z toho, že se vám daří, že si začínáte uskutečňovat své sny a přeji vám, aby vám to vydrželo po celý váš další život,“ popřála žákům devátých ročníků místostarostka Štěpánka Neubergová.

Čtyři žákyně a jeden z žáků deváté třídy pak zatančili na známou píseň Eda Sheerana. Přípravná třída na pódiu ukázala vystoupení Řemesla, které pobavilo celý sál. Další taneční vystoupení pak předvedla devátá třída.

V závěru pak dostali ocenění nejlepší sportovci, žáci a rekordmani z Komenského knihy rekordů. Zde vítězí každé nej – třeba výška, vlasy, vzdálenost do školy a podobné zajímavosti. Před kulturním domem pak žáci nejvyššího ročníku vypustili balónky.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy