Kynšperk: Náhradní Den dětí přilákal 149 soutěžících (TV Západ)

Během opatření v souvislosti s koronavirovou nákazou přišly děti napříč republikou o oblíbené oslavy v prvních dnech června. V Kynšperku nad Ohří se rozhodli tento odložený svátek dětem nahradit. Stalo se tak v sobotu 12. září v prostoru nad stanicí dobrovolných hasičů.

dezinfekce

„Krásné odpoledne všem přítomným dětem, pro které jsme tuto akci uspořádali. Obnovili jsme starou tradici. Děti nám říkaly, že je škoda, že se tato tradice nezachovala, že se to vždy strašně ujmulo. Proto jsme se rozhodli tuto nádhernou tradici obnovit. Doufám, že se to všem bude líbit – hlavně dětem, aby si to užily, a samozřejmě také dospělým,“ přivítala přítomné pracovnice Infocentra Dagmar Šultysová.

U stanu získaly děti kartičky pro plnění úkolů a večerníčkovské čepice z novin. Poté se spolu s rodiči vydaly na jednotlivá stanoviště, kde plnily různé jednoduché úkoly, se kterými jim asistovali pracovníci Městského kulturního střediska a dobrovolníci v kostýmech. 

Nikdo nepřišel zkrátka, a tak v cíli na ně čekala sladká odměna a drobné dárky. Ty věnovali do soutěže sponzoři. Děti obdržely také pamětní diplomy za účast a mohly se zakousnout do výborných opečených vuřtů. Povedená akce za krásného počasí přilákala 149 soutěžících v doprovodu jejich rodičů, prarodičů a kamarádů. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy