Kynšperk: Letní slavnosti provázelo skvělé počasí (TV Západ)

Již 26. letní slavnosti města Kynšperka se odehrály za skvělého počasí v sobotu 8. června na zdejším městském sportovním areálu. Průvod, který vyrazil od školy se nám podařilo zachytit jen ve fotografii, ale vystoupení místních mažoretek už máme i se zvukem. Mladší mažoretky se připravily pod vedení Ivety Rampové a Ivety Trefilové. Starší pak spolu s Alenou Kociánovou a Eliškou Lörinczovou.

dezinfekce

Radostnou novinu pak sdělil občanům starosta města.

„Vážení přátelé, já jsem využil této situace, víte, že naše město se zúčastňuje soutěže třídění odpadu - v rámci soutěže jsme získali druhé místo v elektroodpadech. S cenou je souvislá i částka 10 tisíc korun, kterou bychom rádi jako město věnovali našim občanům, protože vy jste ti, kteří se podílejí na třídění. Rád bych vás pozval příští čtvrtek od 17:00 hodin do kynšperského pivovaru. Dovoluji si vás, všechny občany, pozvat a dáme si tam „do nosu.“ Dostanete nějaké pivo, klobásky, apod. Takže to bude forma poděkování vám, občanům města, že dobře třídíte. Samozřejmě inspirace do dalších let. Děkuji,“ pozval občany města Tomáš Svoboda.

V areálu kromě řady stánků s občerstvením, cukrovou vatou, zmrzlinou i uzeninami, mohli lidé využít i kolotoče, včetně velké adrenalinové atrakce. Nechybělo skákání na trampolíně s popruhy nebo prolejzačky. 

Svou premiéru si před domácím publikem odbyla i nově zformovaná kapela We Rock s řadou revivalových písní. 

Návštěvníky pak ještě čekalo vystoupení kapel Coda, Hodiny a Doga.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy