Kouzelná školka slaví 20 let! Soutěž o lístky

V rámci 20letého vysílání Kouzelné školky se v Karlovarském kraji uskuteční několik kulturních akcí s názvem - Michal na hraní a Michal je kvítko. Jelikož slavíme stejně jako Kouzelná školka 20 let, připravili jsme pro vás soutěž vždy o dva lístky na každé představení, které se v našem kraji uskuteční.

dezinfekce

O tom, že Kouzelná školka slaví 20 let, jsme vás informovali zde.

Prvním vítězem, kdy se soutěžilo o vstupenky na chebské představení, se stala - LeLe Vajašová. Vítězce gratulujeme a prosíme, aby se nám ozvala do chatu, abychom se domluvili na předání lístků.

Dnešním dnem začíná soutěž o lístky na chodovské představení. Opět pište do komentářů, proč zrovna vy byste měli vyhrát. Vítěz bude zveřejněn během páteční dne. 

Vítězkou vstupenek na chodovské představení se stala paní Olga Lukasová. Vítězce gratulujeme a prosíme, aby se nám ozvala do chatu, abychom se domluvili na předání lístků.

V listopadu se konají další dvě představení - jedno v Karlových Varech a druhé v Sokolově. I na tato představení budeme hrát o vstupenky (o soutěži vás budeme včas informovat) - proto slavte s námi, sledujte nás, sdílejte a hlavně - soutěžte ! 

Pozor! Pozor! Pozor!
Dnes, 30. 10. 2019 opět začínáme soutěžit o dvě volné vstupenky, a to na sokolovské představení s názvem Michal je kvítko! Vítěze zveřejníme na našich facebookových stránkách v pátek ve 20:00 hodin.

Představení Michal je kvítko! se uskuteční v neděli 10. 11. 2019 od 10:30 hodin v Kině Alfa v Sokolově.

Vítězkou vstupenek na sokolovské představení se stala paní Markéta Závacká Vítková. Vítězce gratulujeme a prosíme, aby se nám ozvala do chatu, abychom se domluvili na předání lístků.

Další představení s názvem Michal je kvítko! se uskuteční též v neděli 10.11.2019, ale od 15:00 hodin v Lidovém domě v Karlových Varech. I na toto představení budeme hrát o dvě volné vstupenky - o soutěži vás budeme včas informovat. 

Sledujte nás, sdílejte a hlavně - soutěžte ! 

Pozor! Dnes naposledy soutěžíme s Kouzelnou školkou

V neděli 10.11.2019 od 15:00 hodin se v Lidovém domě v Karlových Varech uskuteční představení s názvem Michal je kvítko! I na toto představení hrajeme o dvě volné vstupenky. 

Vítěze zveřejníme na našich facebookových stránkách ve středu ve 20:00 hodin.

Sledujte nás, sdílejte a hlavně - soutěžte ! 


Komentáře

  • Před 5 roky

    Protože děti rostou a letos je to asi naposledy, kdy je to bude ještě bavit.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy