Konference Internetem bezpečně 2018 se blíží

S jakými nebezpečími se můžete setkat v kybernetickém světě? Víte, jaké jsou aktuální hrozby v online prostředí? Máte doma dobře zabezpečenou počítačovou síť? Znáte způsoby jak chránit sebe, své blízké a děti? Je Vaše dítě závislé na IT technologiích a nevíte si s tím rady? A jak řešit „kyberkonflikty" vzniklé ve školském prostředí?

dezinfekce

Nejen na tyto otázky, ale na mnoho dalších vám odpoví nejuznávanější odborníci na kybernetickou bezpečnost na konferenci Internetem bezpečně 2018. Konference se koná dne 25. 10. 2018 v Karlových Varech, v hotelu Thermal, vstup je zdarma, je nutné se registrovat. Přednášky jsou určeny pro odbornou veřejnost (pedagogové, psychologové, vychovatelé, zaměstnanci dětských domovů, zaměstnanci OSPOD, zástupci měst a obcí, IT specialisté atd.) budou probíhat od 9-15 hodin, odpoledne od 16-19.30 hodin je určeno pro laickou veřejnost (rodiče, pěstouni, senioři, starší mládež, atd.) 

Akci pořádá karlovarský spolek you connected, který realizuje v Karlovarském kraji vzdělávací aktivity s cílem ochránit veřejnost v kyberprostoru a učí je bezpečnému chování. Za své aktivity spolek obdržel významné ocenění od Ministerstva vnitra ČR (2017). Konference se koná pod záštitou hejtmanky Karlovarského kraje Jany Mračkové Vildumetzové. 

Registrace (zdarma) na webových stránkách zde.  

Událost lze též najít na Facebooku zde.


Zdroj: Bc. Michaela Kožíšková

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy