Karlovy Vary: Výstava věnovaná 20. výročí existence kraje

V Karlových Varech startuje putovní výstava s názvem „20 společných let v Karlovarském kraji.“ Ta představuje přehled dění, úspěšných projektů a zajímavých událostí z Karlovarského kraje za dobu dvaceti let jeho existence.

dezinfekce

„Výstava zachycuje největší projekty, investice a úspěchy Karlovarského kraje od roku 2000 do současnosti. Připravené jsou výstavní panely, na kterých si mohou lidé prohlédnout fotografie a přečíst si informace z oblastí dopravy, zdravotnictví, sociálních služeb, školství, sportu, životního prostředí, kultury a bezpečnosti. Snažili jsme se vybrat opravdu ty nejzásadnější události ze života v regionu. Chtěl bych proto pozvat všechny zájemce, aby si přišli prohlédnout naši společnou cestu časem,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kubis.   

Vernisáží odstartovalo putování výstavy po vybraných městech Karlovarského kraje, kde bude postupně k vidění do konce roku 2020. Výstavu bude možné zhlédnout v Chodově, Ostrově, Sokolově, Žluticích, Nejdku, Kraslicích, Kynšperku nad Ohří, Chebu, Aši, Karlových Varech a Mariánských Lázních. 

Do 14. 8. bude výstava umístěna ve vestibulu budovy A Krajského úřadu Karlovarského kraje.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy