Karlovy Vary: Všichni příznivci dobrého jídla jsou zváni na Emanův piknik

3. ročník Emanova pikniku se uskuteční v sobotu 26. srpna od 12 do 20 hodin ve Smetanových sadech v Karlových Varech. Emanův piknik udělá radost všem příznivcům dobrého jídla, pití, hudby, zábavy a především se na něj mohou těšit děti.

dezinfekce

Děti se mohou těšit na kuchaře Emana a jeho program „Vaření s Emanem“, zábavnou gastro sportovní soutěž „Gastro pěti boj“, kuchařské koutky s „kuchtičkami“, kde si mohou upéct pizzu, sušenky nebo vyrobit domácí těstoviny. Připraveny budou také soutěže pro úplně nejmenší návštěvníky, divadelní stan s loutkovým divadlem, ukázka hasičského zásahu a techniky, skákací hrad, foto koutek atd.

Návštěvníci mohou ukázat svůj kuchařský um a zapojit se tak do soutěže o lákavé ceny. V předchozích dvou letech se soutěžilo o nejlepší štrůdl a bábovku, letos je tématem bramborák. Upeč, přines, vyhrej. Upečte doma bramborák, přineste jej s sebou na piknik ochutnat, odborná porota určí vítěze. Nikdo neodejde s prázdnou, pro všechny účastníky jsou připraveny dárkové tašky od partnerů akce.

Na své si přijdou milovníci dobrého jídla a pití, o pestrou nabídku bude postaráno. Využít lze výhodné koupě tzv. „Piknikového balíčku“ s dobrotami kuchaře Emana a lahodným vínem dle výběru. K dispozici k zapůjčení bude i deka a sklo na víno. Deku si může každý přinést i vlastní a využít nabídky stánků s občerstvením.

Atmosféru pikniku bude dolaďovat živá muzika. Především v akustickém podání se představí zástupci nejen domácí hudební scény. Na pódiu se vystřídají: Honza Zemene z Klášterce nad Ohří, Tereza Jakobová z Prahy, Filip Hromčík z Brna, dále pak skupiny Stripes of Glory z Ostrova a DiCaprio z Lokte. Z domácích zahrají Forteband SPŠ se zpěvačkou Stanislavou Knejflovou, zpěvačka Bartsha a skupina Liwid.

Vstup na piknik je zdarma, některé dětské atrakce a soutěže jsou zpoplatněny.

Akce je pořádána za podpory Statutárního města Karlovy Vary a Živého kraje – Destinační agentury pro karlovarský kraj.


Zdroj: Magistrát města Karlovy Vary


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy