Karlovy Vary: Volejbalový klub uspořádal den pro veřejnost (TV Západ)

Karlovarský Beach areál v Tuhnicích hostil v pátek 4. června akci s názvem "Den plný volejbalu". Pořadatelé, mistrovský VK ČEZ Karlovarsko spolu s VK Karlovy Vary připravil pro návštěvníky zajímavý program, odpoledne plné zábavy a her. Velmi teplé počasí přilákalo řadu rodin s dětmi a vytvořilo tak kulisy, které po dlouhé době daly zapomenout na všechna omezení a chladné jaro.

dezinfekce

Ti nejmenší si mohli vyzkoušet házení s míčem na beachvolejbalovém hřišti s lektory, starší se mohli zúčastnit turnaje žáků. Děti hojně využívaly také nafukovací skákací hrad. V místě nechybělo občerstvení nebo malování na obličej. 

Zájemci si mohli prohlédnout Pohár volejbalového mistra ČR a řada z nich využila možnost se s ním vyfotit. Klub tuto akci pojal také jako nábor nových členů. Klub si užívá pobyt na výsluní ligy a jeho kádr A-týmu má soupisku pro příští ročník až na dvě výjimky složený z mistrů. Některé z opor podepsaly smlouvy i na více let a tak je jisté, že se v Karlových Varech bude i nadále hrát špičkový volejbal. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy