Karlovy Vary: V pondělí proběhne plánovaná diagnostická prohlídka mostů v centru města

V rámci stavebně technického průzkumu mostů v Karlových Varech se bude v pondělí 7. října pohybovat po Chebském a Ostrovském mostě speciální technika. Nezbytně nutná diagnostika obou mostů se uskuteční v odpoledních hodinách.

dezinfekce

Na Chebském mostě v jízdním pruhu ve směru z centra města do Rybář je naplánována od 13 do 14:30 hodin, v opačném směru bude průzkum probíhat od 14:30 do 16 hodin. Následně od 16 do 17 hodin se bude souprava pohybovat po Ostrovském mostě.

„Jsme si vědomi, že nasazení mostní prohlížečky v odpoledních hodinách bude představovat komplikace v dopravě v centru města, ale vzhledem k enormnímu zájmu o specifickou techniku a diagnostiku mostů v rámci celé České republiky nebyla v jiném termínu souprava dostupná. Abychom minimalizovali možné komplikace, požádali jsme dopravní policii, aby provoz v centru města řídila,“ vysvětluje náměstek primátorky Petr Bursík. 

"Prosíme řidiče o strpení částečného omezení průjezdu, vzájemnou ohleduplnost a respekt k pracovníkům, kteří budou diagnostický průzkum mostů provádět," uvedla tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary Helena Kyselá.

Diagnostika mostů se měla původně uskutečnit dne 12. září, následně byl z technických důvodů termín provedení odložen - viz zde



Zdroj: tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary Helena Kyselá


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 01.10.2019 09:00




0 +
 

Hlavní zprávy