Karlovy Vary: Úřad práce vyšel vstříc zdravotně postiženým

Od pondělí 30. října si klienti, kteří mají zdravotní postižení, vyřídí veškeré záležitosti spadající do kompetence Úřadu práce ČR na jednom místě.

dezinfekce

Oddělení příspěvku na péči a dávek osob se zdravotním postižením jim bude nově k dispozici na Kontaktním pracovišti Úřadu práce ČR v Závodní ulici 385/98, kanceláři č. 101. 

Provoz Oddělení příspěvku na péči a dávek osob se zdravotním postižením, které doposud fungovalo v přízemí budovy Oblastního inspektorátu práce pro Plzeňský a Karlovarský kraj na adrese Svahová 24, bude ukončen v pátek 27. října.

„Tímto krokem se snažíme lidem se zdravotním postižením maximálně ulehčit osobní komunikaci s Úřadem práce ČR.  S ohledem na jejich zdravotní stav a také potřeby došlo k úpravě prostor tak, aby jimi mohli přicházet bez obtíží a byly jednoduše dostupné,“ shrnuje pověřená ředitelka Krajské pobočky Úřadu práce ČR v Karlových Varech Alice Kalousková.

Pracoviště Oddělení státní sociální podpory a dávek pěstounské péče bude i nadále klientům k dispozici v 1. patře budovy Oblastního inspektorátu práce pro Plzeňský a Karlovarský kraj ve Svahové ulici.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy