Karlovy Vary: Mladíci si spletli dodávku s trampolínou

Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili podezření třem mladíkům ve věku 18, 18 a 19 let ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Toho se měla trojice dopustit v polovině července tohoto roku v Karlových Varech. Ve večerních hodinách měli při své cestě domů dostat ne zrovna dobrý nápad.

dezinfekce

Jeden z osmnáctiletých mladíků měl vylézt na zaparkovanou dodávku a po chvíli se měli k němu přidat i jeho dva kamarádi. Na vozidle měli skákat až do té doby, než je okřikl majitel. Svým jednáním poškozenému muži způsobili dle odborného vyjádření škodu ve výši téměř 45 tisíc korun.

Ze stejného přečinu si od policistů z Obvodního oddělení Mariánské Lázně vyslechl podezření jednačtyřicetiletý muž z Chebska. V ranních hodinách měl přijet do malé obce na Chebsku a chtít vyřešit osobní spory se svým známým. Poté, co však muž ze svého domu nevycházel, měl udeřit a několikrát kopnout do jeho osobního automobilu. Tím způsobil promáčklinu střechy, blatníku a zadních dveří. Majiteli tímto způsobil škodu za bezmála 39 tisíc korun.

V případě prokázání viny hrozí podezřelé trojici a jednačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na jeden rok.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy