Karlovy Vary: Tip pro rodiče. Internet bezpečně

Pozvánka na akci 20. 4., kde se bude hovořit i o bezpečném pohybu dětí v online prostředí

dezinfekce

Nejen na odbornou veřejnost mysleli organizátoři konference Internetem bezpečně 2017, která se připravuje na 20. a 21. dubna do Krajské knihovny Karlovy Vary. Právě odpolední blok 1. dne konference (čtvrtek) je totiž určen laické veřejnosti a svými tématy má oslovit zejména rodiče dětí - zaměří se na bezpečný pohyb dětí v online prostředí. 

Program konference (účast je zdarma, počet míst omezen):
20. dubna - Dopolední blok bude věnován pedagogům, preventistům na školách, aj.. Přihlašování pro odbornou veřejnost zde. 
                     Odpolední blok je určen laické veřejnosti. Přihlašování pro rodiče dětí a další zájemce zde.

21. dubna - Přednášky zaměřené na zvyšování odbornosti v oblasti vyšetřování a prevence, zejména Policie ČR a městských policií v kraji. Konference je určena jak odborné veřejnosti zabývající seřešením rizikových jevů a chování ve světě informačních a komunikačních technologií, tak i laické veřejnosti. Cílem je rozšíření již nastavené spolupráce odborníků bezpečnostních složek, specialistů z oblasti prevencea vzdělávání, zástupců pedagogické sféry a sociálně právních ochrany dětí, zejména v otázkách řešení patologických jevů ve světě informačních a komunikačních technologií.

Přednášet budou kvalifikovaní a uznávaní odborníci zabývající se bezpečností na internetu. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy