Karlovy Vary: Strážníci děkují Armádě spásy

Příkladná ukázka spolupráce územní samosprávy a neziskové organizace se dá velice dobře demonstrovat na aktivitách Městské policie Karlovy Vary a Armády spásy. Již v minulosti, se pracovníci armády a jejich klienti na podnět městské policie zapojili do likvidace skládek, založené převážně bezdomovci.

dezinfekce

Městu se tak podařilo bez finančního zatížení zajistit úklid problémových lokalit a Armádě spásy ukázat své klienty v lepším světle.

Další součinnostní aktivitou, kdy Armáda spásy v Karlových Varech výrazně usnadní strážníkům plnění náročných úkolů spojených s transportem lidí na protialkoholní záchytnou stanici, je zajištění ošacení. Podle nařízení může být přijata na Protialkoholní záchytnou stanici do Sokolova pouze osoba, která má obuv a nově také dostatečný oděv. To bývá někdy problém, který pomohli strážníkům vyřešit právě sociální pracovníci Armády spásy, kteří ze svých zdrojů ošacení poskytli. Především díky panu řediteli Roušalovi, si městská policie převezme 6 balíků s oděvy pro případy, že bude nutné převážené opilce „obléknout.“


Zdroj: MP Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy