Karlovy Vary: Soutěž o nejkrásnější ozdobu má vítěze

Soutěž o nejkrásnější vlastnoručně vyrobenou vánoční ozdobu zná vítěze.

dezinfekce

První tři místa nakonec obsadily tato umělecká dílka:

1. Sova Rozárka - Pletená sova Rozárka. Má nos ze skořápky pistáciového ořechu, jako oči hnědé korále, sedí na větvi se zelenými listy ze zelených skleněných korálků na drátku, má 3 lískové oříšky s červenou mašlí, je v kruhu o průměru cca 20 cm s textem: "Rozárka přináší tři kouzelné vánoční oříšky pro Karlovy Vary - zdraví, lásku, pohodu...". Autorka Alexandra Renková vyhrála vánoční dárkový koš s překvapením a 2 akreditace na Karlovarské kulturní léto 2022.

2. Karlovarský andílek Yvettka - cca 20 cm vysoký anděl, vyrobený z papírového materiálu a polystyrénu, křídla z peří. Autorka Ivana Stratilová získala vánoční stromek od Lázeňských lesů Karlovy Vary. 

3. Pletený vánoční zvon - cca 12 cm vysoký červený zvon, pletený, s červenou mašlí. Autorka Jana Procházková vyhrála vánočního kapra od Lázeňských lesů Karlovy Vary. 

Cenu vítězce předala primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová. "Jsem ráda, že se do soutěže zapojily desítky šikovných lidí. Chceme v této soutěži pokračovat a rádi bychom příští rok zapojili do tvoření i děti," uvedla. 

Zdroj: Magistrát Karlovy Vary

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 01.01.2022 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy