Karlovy Vary: Řídil pod vlivem drog

V úterý 16. června odpoledne při pěší kontrole na náměstí Dr. M. Horákové si strážník všiml vozidla, které vjelo do zákazu vjezdu, čímž řidič zavdal důvod ke kontrole, která měla zajímavé vyústění.

dezinfekce

Třicetiletý řidič z Chomutova totiž nebyl na výzvu strážníka schopen předložit řidičské oprávnění. Rovněž komunikace muže vykazovala známky požití alkoholu nebo jiné návykové látky. Strážník předal pro podezření ze spáchání trestného činu případ Policii ČR. Test byl pozitivní na přítomnost látky THC, zatímco kartotéka řidičů byla negativní na výskyt jména tohoto muže, který však neváhal do vozidla přibrat další dvě osoby.

Oznámení o podnapilém muži ve Staré Roli, který má kopat do vozidel, přijalo operační středisko MP v půl jedenácté večer. Strážníci na místě našli osmadvacetiletého muže z Mělníka, který nejprve převracel popelnice a následně si zchladil žáhu na jednom ze zaparkovaných vozidel, když kopem vmáčkl přední světlomet do karoserie. Strážníci již za přítomnosti majitele poškozeného vozu přivolali na místo Policii ČR pro podezření z trestného činu poškozování cizí věci.


Zdroj: MP Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy