Karlovy Vary: Před bývalou přítelkyní a jejím psem utekl na střechu auta

Operační středisko MP přijalo dne 15.10.2020 pár minut po jedenadvacáté hodině anonymní oznámení o poštvání psa nějakou ženou. Hlídka vyrazila k prověření zmatečného oznámení do Rybář, kde se měl incident odehrát.

dezinfekce

V místě skutečně strážníci kontaktovali osmadvacetiletou ženu se psem, která však uvedla, že rozepře s bývalým přítelem byla pouze slovní a k poštvání psa nedošlo, což potvrdila i přítomná svědkyně. Vzhledem k tomu že oznamovatel na místě nebyl, strážníci šetření na místě ukončili.

Naprosto jiná situace byla po dvaceti minutách, kdy stejný muž oznámil opětovné napadení. Po příjezdu na místo strážníci služby PCO zahlédli muže stojícího na autě a známou ženu se stafordem, která na něj vulgárně křičela a vyhrožovala mu. Na výzvu strážníků žena od dalšího jednání upustila. Hlídka při projednávání události zjistila škodu na vozidle, kterému sedmatřicetiletý muž na kapotě promáčkl střechu. Případ byl předán Policii ČR, na jejíž žádost hlídka pořádkové služby MP provedla rovněž odchycení psa.


Zdroj: MP Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy