Karlovy Vary: Pohár hejtmanky získali mladoboleslavští hokejisté

Od pátku do neděle probíhal na ledové ploše KV Areny tradiční hokejový turnaj staršího dorostu. O napínavou podívanou nebylo ve finálovém utkání nouze.

dezinfekce

Medaile vítěznému týmu z BK Mladá Boleslav předala hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová. 

V letošním ročníku soutěže se představily týmy HC Energie Karlovy Vary, BK Mladá Boleslav, HC Dukla Jihlava a Düsseldorfer EG. Všechna družstva se nejprve utkala systémem každý s každým. Celý turnaj pak vyvrcholil napínavým nedělním bojem o titul.

„Z vítězství se nakonec po dramatické finálové bitvě radovali hráči týmu BK Mladá Boleslav. Finálový den jsem si v KV Areně velice užila, všem zúčastněným týmům blahopřeji a přeji úspěšnou sezonu,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová.

Hráči HC Energie Karlovy Vary, kteří se loni dokázali probojovat do play-off a nebyli daleko od vytoužené medaile, skončili na čtvrtém místě. Ve druhé polovině srpna čeká starší dorost cesta do Mannheimu, kde na silně obsazeném Junior Cupu změří síly s celky z Ruska, Kanady či Finska. Ligová soutěž začne pro svěřence kouče Eismanna v pátek 8. září na ledě kladenských Rytířů.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy