Karlovy Vary: Pod vlivem alkoholu řídil ukradené vozidlo

V pátek 24. ledna jednu hodinu po půlnoci strážníci na Moskevské ulici zaznamenali vozidlo, které vjelo do protisměru hned u základny MP. Při následné kontrole pětatřicetiletého řidiče se strážníci nestačili divit.

dezinfekce

Karlovarák neměl doklady k řízení motorového vozidla, byl z něj cítit alkohol, a jak se následně ukázalo, vozidlo bylo v pátrání. Muž putoval i se svými hříchy do rukou přivolané Policie ČR.

V pondělí 27. ledna krátce po 21 hodině strážníci prováděli kontrolu na Nové Louce zaměřenou na oprávněnost vjezdu do lázeňského území. Ve směru z centra LÚ přijížděl černý mercedes, jehož řidič při spatření hlídky přidal plyn. Strážník musel uskočit, aby nedošlo k jeho sražení. Hlídka provedla bezprostředně kontrolu nejbližšího okolí, ale vozidlo již nenalezla. Během chvíle však strážníci obdrželi informaci o nehodě na ulici Slovenská ve směru na Březovou u parkoviště Kome. Po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o stejný vůz. Podle svědků z vozidla vylezl muž, který se dal následně na útěk do lesa. O jeho důvodech není třeba spekulovat. Strážníci zavolali na místo Policii ČR, která si případ převzala.


Zdroj: Městská policie Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy