Karlovy Vary: Nedělní festivalové tipy

Jeden z nejúspěšnějších německých tvůrců své generace Jan-Ole Gerster navazuje na ceněný debut Sakra, kluku! psychologickou studií Lara. Ta vstupuje do hlavní soutěže v 17.00 hodin ve Velkém sále hotelu Thermal. Druhý soutěžní snímek dne, slovensko-české koprodukční drama o xenofobii Budiž světlo, poběží na plátně Velkého sálu od 20.00 hodin.

dezinfekce

Oscarový herec a držitel Ceny prezidenta MFF KV z roku 2017 Casey Affleck spolu s hereckým talentem Annou Pniowskou uvede od 14.00 ve Velkém sále film o vztahu otce a dcery Světlo mého života. S hereckou dvojicí pak budete mít možnost od 16.30 debatovat v rámci KVIFF Talk. Ten bude hlavně věnovaný Affleckovým režijním zkušenostem, do kterých patří i netradiční hudební počin I’m Still Here, který Affleck napsal spolu s Joaquinem Phoenixem.

Atypická road movie o dvojici bývalých politických vězňů Staříci bude mít slavnostní premiéru od 16.00 v Městském divadle Karlovy Vary. Před tím k československé novince proběhne beseda od 13.00 v Domě České televize na Divadelním náměstí.


Zdroj: kviff

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 30.06.2019 12:30




0 +
 

Hlavní zprávy