Karlovy Vary: Lupič střelil prodavačku do obličeje, ta se přesto ubránila

Karlovarští kriminalisté se od včerejšího dne zabývají případem loupežného přepadení, ke kterému došlo ve večerních hodinách v…

dezinfekce



Karlovarští kriminalisté se od včerejšího dne zabývají případem loupežného přepadení, ke kterému došlo ve večerních hodinách v Karlových Varech v části Doubí.

Neznámý pachatel měl kolem 18:30 hodin vstoupit do místní prodejny potravin a namířit na prodavačku nezjištěnou střelnou zbraň s tím, že chce peníze. Následně muž po ženě vystřelil ze zbraně a zasáhl jí do obličeje. Žena se při útoku bránila nožem. Muž poté z prodejny utekl.

Na místo se ihned sjeli policejní hlídky, které začaly prohledávat okolí a pátrat po neznámém pachateli, a to i s psovodem a služebním psem. Žena byla se zraněním převezena vozidlem Rychlé záchranné služby do nemocnice, kde byla hospitalizována.

K popisu neznámého pachatele zatím uvedla, že se jednalo o muže, 180 až 190 cm vysoké střední postavy, který nebyl oholený a při přepadení nebyl maskovaný. Hovoří česky.

document.createElement('video'); http://www.zapad.cz/wp-content/uploads/2017/01/Karlovy-Vary-loupežné-přepadení.mp4 Policejní komisař ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, za který v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

V současné chvíli kriminalisté vyhodnocují kamerové záznamy z místa činu a z okolí.

Kriminalisté zároveň žádají občany o pomoc při pátrání. V případě jakýchkoliv informací k neznámému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158.

Dále žádají také řidiče vozidel, který projížděli po ulici Studentská po hlavní silničním tahu na Plzeň v časovém rozmezí od 18:15 do 19:00 hodin a měli ve svých vozidlech kamery, aby se nás kontaktovali a poskytli nám jejich videozáznamy. Mohou nám velice pomoci při vyšetřování případu.

nprap. Kateřina Krejčí #KarlovyVary #Doubí #Studentská #večerka #loupež #střelba #útěk #pátrání #video


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy