Karlovy Vary: Ležícího muže kopl do obličeje a břicha

Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili dvěma místním devětadvacetiletým mužům podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a jednomu z nich dále podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví spáchaného ve stádiu pokusu.

dezinfekce

Hrubé neslušnosti na místě veřejnosti přístupném se měli výtečníci dopustit v polovině července tohoto roku v Karlových Varech. Jejich slovní rozepře vyústila až ve vzájemné fyzické napadení. Jeden z podezřelých mužů měl nejprve druhému dát tzv. hlavičku. Ten odstoupil, odložil kytaru a na oplátku mu měl podrazit nohy. Následkem toho muž upadl na zem, kde měl útočník ve svém jednání pokračovat. Ležícího muže měl kopnout do obličeje a následně do břicha. Po příjezdu policistů se dvojice mužů podrobila orientační dechové zkoušce na alkohol, která vyšla v obou případech s pozitivním výsledkem. Jeden z mužů nadýchal čtyři promile. Napadený muž utrpěl zranění, které si vyžádalo následné lékařské ošetření v nemocnici.

Podezřelému muži hrozí za výtržnictví v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky. Za přečin ublížení na zdraví hrozí druhému podezřelému muži v případě prokázání viny trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 23.07.2020 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy