Karlovy Vary: Kraj se opět otevře

Po loňském premiérovém ročníku se i letos chystá v areálu Karlovarského krajského úřadu velká akce pro širokou veřejnost "Kraj dokořán". Tým, který připravil už první ročník, na letošek zajistil celkem 9 sektorů s celodenním bohatým programem.

dezinfekce

"Letos tato akce proběhne 17. června, což je pátek a bude koncipovaná podobně jako vloni, takže dopoledne jsme přizvali spousta základních škol, středních škol, protože zde budou probíhat i prezentace škol, různých firem v Karlovarském kraji a celý program je pro veřejnost a odpolední program je více takový odpočinkový. Bude zde přehlídka regionálních kapel, zahraje i Karlovarský symfonický orchestr a celý den budou probíhat různé prezentace projektů, budou probíhat rozhovory s osobnostmi z Karlovarského kraje. Celý Kraj se otevře dokořán a celý program mají v režii lidé, kteří Karlovarský kraj tvoří. A mottem celé akce je – Jsme krajem příležitostí, kde je vítán každý – a my bychom rádi, aby lidé si uvědomili, že přestože jsme kraj na kraji, tak máme co nabídnout," popsala chystanou akci uvolněná zastupitelka Karlovarského kraje Markéta Monsportová.

A v nabídce akce "Kraj dokořán" se kromě kulturních vystoupení objeví i nejrůznější videoprezentace, edukativní hry, výstava "Měníme kraj", slam poetry a další. Po celou dobu budou k dispozici stánky s občerstvením, ochutnat bude možné i vítězné produkty soutěže Dobroty Karlovarského kraje. Kompletní program najdete na speciálních stránkách na adrese www.krajdokoran.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy