Karlovy Vary: Frézování a postupné uzavírání okružní křižovatky u Globusu

Ředitelství silnic a dálnic ČR, pracoviště Karlovy Vary, na středu 5. 5. 2021 naplánovalo zahájení prací na okružní křižovatce u hypermarketu Globus v Karlových Varech. Po 8. hodině ranní bude za provozu zahájeno frézování vozovky okružní křižovatky a navazujících ramen.

dezinfekce

V sobotu 8. 5. 2021 pak dojde za postupného uzavírání sjezdů ke Globusu a Makru k pokládce asfaltových hutněných vrstev tak, aby polovina kruhového objezdu byla „zabalena“ ještě týž den. Provoz směr Cheb a Plzeň bude zachován a řízen kyvadlově náležitě poučenými pracovníky. Obydlená oblast Pod Rohem bude mít po celou dobu opravy umožněn vjezd i výjezd jedním z ramen okružní křižovatky. V neděli 9. 5. 2021 bude uzavřena druhá polovina okružní křižovatky a s ní i sjezd a výjezd na silnici I/6. Doprava ve směru Cheb a Plzeň, včetně ramen vedoucích k hypermarketu Globus a Makro, bude za částečné uzavírky řízena kyvadlově. Stavební práce budou opět dokončeny ještě týž den, aby byl provoz od následujícího týdne v celé oblasti Tašovic bez omezení.

K rekonstrukci vozovky v tomto časovém úseku přistoupilo ŘSD ČR z důvodu víkendového státního svátku a celorepublikového zavření obchodů. Důvodem prodlení mezi frézováním vozovky a následnou pokládkou asfaltové vrstvy je pak očekávaný nárůst dopravy v předsvátečním víkendu.



Zdroj: Mgr. Jana Pavlíková, tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy