Karlovy Vary: Festivalové tipy na dnešní den

Divukrásná příroda chilské Patagonie tvoří podmanivý rámec nečekaného setkání otce a dcery po dlouhých letech odloučení v soutěžním filmu Muž budoucnosti. Ten uvede od 17.00 ve Velkém sále chilský režisér Felipe Ríos. Do Hlavní soutěže vstupuje také mlžně hypnotický příběh o těhotné čtrnáctileté dívce čínského režiséra Zhai Yixiang Portrét mozaikou, který poběží od 20.00 na plátně Velkého sálu.

dezinfekce

V Domě České televize se uskuteční od 17.00 debata k životopisnému dramatu režisérky Agnieszky Holland Šarlatán.

Od 22.30 poběží ve Velkém sále kultovní „rytmikál totalitního věku“ Kouř, který je zasazen do sirnými výpary prosycených ostravských oceláren. Snímek patří do sekce Bez cenzury, která připomíná třicet let od sametové revoluce.

Odpoledne a večer plný tance, koncertů a nejrůznějších akcí nabídne Den města a kraje. Tato akce nazvaná „V rytmu filmového festivalu“ se nejdříve uskuteční od 14.00 ve Dvořákových sadech (v 18.00 je zde na programu koncert skupiny Mirai) a posléze od 21.00 na Mlýnské kolonádě, kde vyvrcholí koncertem Miro Žbirky za doprovodu Karlovarského symfonického orchestru. Také na Mlýnské kolonádě dnes proběhne od 15.00 program Kina bez bariér. V rámci něho tým IN MOTION připravil nezapomenutelnou podívanou, jejíž součástí budou také vozíčkáři.


Zdroj: kviff

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 03.07.2019 13:05




0 +
 

Hlavní zprávy