Karlovy Vary: Energie mění vizuální identitu

Karlovarský hokej píše novou kapitolu ve své dlouhé historii. Dnešním dnem vstupuje do éry, kterou budou symbolizovat nové klubové barvy a také nové moderní logo.

dezinfekce

Klubové barvy
Černá, bílá a také šedá, to jsou barvy, kterými se bude Energie prezentovat od dnešního dne. Jde o změnu vizuální identity klubu se snahou o moderní pojetí dynamického sportovního produktu. Hlavním iniciátorem této přeměny byl majitel klubu pan Karel Holoubek.

„Záměrem této změny bylo především posunout vizuální prezentaci klubu na novou, vyšší úroveň,“ sdělil nejvyšší představitel klubu.

Nové logo
Společně s novými klubovými barvami klub po osmnácti letech mění i své logo. To reprezentuje současnou Energii. Základ loga je tvořen symbolem hokejky, doplněný o písmeno E, které symbolizuje název klubu – Energie. Nejvýraznějším prvkem loga je zkosení písmene E, které značí dynamiku, rychlost, pohyb a energii samotnou, tedy všechny prvky, kterými se karlovarský hokej v posledních letech vyznačuje.

Dresy

Tou nejčastější změnou, kterou uvidí diváci během hokejových zápasů, budou nové dresy HC Energie. Od nadcházející sezony nevyjedou karlovarští hokejisté v zelených dresech, nýbrž v tmavé černé variantě a ve světlé bílé se šedými prvky. Případné třetí dresy pak přinesou převahu šedé barvy. V dresech v nových klubových barvách by karlovarští hokejisté mohli vyjet už do úvodních srpnových přátelských zápasů.

Roušky

Karlovarští fanoušci mají od dnešního dne také možnost zakoupit ochranné roušky s motivem nového loga Energie. Zakoupit je lze v oficiálním fanshopu Energie přímo v KV Areně, a to ve dvou variantách. Klasickou ústenku za 189 Kč, nebo roušku s možností vložení ochranného filtru za 289 Kč. Počet roušek je omezený, s nákupem tedy neotálejte.

Více informací zde.


Zdroj: HC Energie Karlovy Vary



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy