Karlovy Vary: Čtvrteční festivalové tipy

Dnešní debata KVIFF Talk bude hostit scenáristu, producenta a režiséra Barryho Levinsona. Diskutovat s držitelem Oscara za režii filmu Rain Man můžete od 13.30 v Kongresovém sále.

dezinfekce

Levinson kromě KVIFF Talku dnes také uvede dvě projekce svých filmů: snímek Paterno od 11.30 ve Velkém sále a Vrtěti psem od 19.00 v Městském divadle.

Od 16.00 poběží v Městském divadle český film z roku 1965 Bloudění, kde se v jedné z rolí představil Jaromír Hanzlík. Hanzlík přijde po promítání filmu o generačním střetu hodnot debatovat s diváky v rámci KVIFF Talk.

Soutěžní snímek Miriam lže o nejistotách dospívání představí od 17.00 ve Velkém sále režisérská dvojice Natalia Cabral a Oriol Estrada. Jako poslední do soutěže vstoupí intimní studie raněného jedince Do noci od rakouského režiséra Petera Brunnera. Snímek představí od 20.00 kromě režiséra také herec Caleb Landry Jones.

V Domě České televize na Divadelním náměstí proběhnou počínaje 11.00 besedy k českým filmům, tentokrát včetně soutěžního snímku sekce Na východ od Západu Chata na prodej. Dále se bude debatovat o titulech Lynč, Balada o pilotovi a Čertí Brko.

Dvořákovy sady se od 15.00 roztančí v rámci festivalu pořádaného Karlovarským krajem. Na programu jsou hudební představení, ale i atrakce pro děti a soutěže o ceny. Vstup je volný. O konání této akce jsme vás informovali zde.

Kompletní přehled doprovodných akcí najdete zde.

Zdroj: kviff


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy