Karlovy Vary: Benefiční koncert pro Moravu

Ve středu 14. července od 19:30 hodin se ve Velkém sále hotelu Thermal uskuteční benefiční koncert, jehož výtěžek bude věnován na pomoc lidem a obcím na jižní Moravě, postiženým nedávným tornádem. Karlovarský symfonický orchestr pod taktovkou Miriam Němcové doprovodí Daniela Hůlku a Moniku Sommerovou ve slavných filmových melodiích.

dezinfekce

„Věřím, že se nám povede vybrat co nejvíce finančních prostředků a 100% výtěžek z koncertu pak poputuje do zasažených oblastí. Hotel Thermal nám pro uskutečnění akce poskytne své prostory a zázemí zdarma, za což řediteli hotelu velmi děkuji,“ uvedla primátorka města  Andrea Pfeffer Ferklová.

Město kromě finanční pomoci nabídlo postiženým oblastem prostřednictvím své organizace Lázeňské lesy i stavební dřevo, Dům dětí a mládeže zase nabídl rodičům možnost vyslat své dítě na turnus letního dětského tábora na Vladaři s tím, že město uhradí jak pobyt samotný, tak i dopravu. 

Vstupenky je možné rezervovat - zde a vyzvednout nebo rovnou zakoupit na prodejních místech - viz zde včetně předprodeje v hotelu Thermal nebo v Infocentru města. 


Zdroj: Jan Kopál, tiskový mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy