Karlovarský kraj: Zprávy 25. týdne 2017 (TV Západ)

Vysílání 19.6. - 23.6.2017 1. Karlovy Vary: Město bude pokračovat v soudním sporu kvůli KV Aréně (TV Západ) 2. Cheb: Většinu oprav a investic si letos zaplatí školská zařízení sama (TV Západ) 3. Aš: Divadelní festival Ašlerky měl 19. ročník (TV Západ) 4. Březová: Festival dechovek doplní i mažoretky (TV Západ) 5. Rotava: Na 50. výročí školky se přijeli podívat její zaměstnanci (TV Západ) 6. Ostrov: Tour de Kolečko se jelo potřetí (TV Ostrov) 7. Sokolov: Při kuriózní nehodě skončilo auto v

dezinfekce

Táhnoucí se spor města Karlovy Vary se zhotoviteli KV Arény bude pokračovat. Město se již dostalo do fáze, kdy zastavení sporu nemá význam, protože se chýlí k rozuzlení. Dovolání znamená zvýšení nákladů na soudní spor řádově o jeden milion korun.

„Radní se rozhodli pro to, aby využili poslední fázi dovolání už jenom z toho důvodu, že jsme v tuto chvíli ve fázi na samotném konci těch všech soudních sporů. Několikrát jsme vlastně došli až k posledním instancím. V tuto chvíli se vlastně jedná o opakování posledních instancí. Finanční prostředky, které do teď byly vynaloženy, tak v tuto chvíli už jsou naprosto zanedbatelné k celému tomu sporu,“ shrnul důvody náměstek primátora Karlových Varů Michal Riško.

O bezdůvodné obohacení při výstavbě haly ve výši 565 milionů korun žaluje město konsorcium stavebních firem. Ve hře jsou nejen tyto peníze, ale i milionové náklady na soudní při. KV Aréna v současné době hledá nového ředitele. Do vypsaného výběrového řízení se ale přihlásil jen jeden uchazeč. Město proto vypíše nové, kde nebude podmínkou vysokoškolské vzdělání, ale postačí středoškolské s praxí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.06.2017 16:55
Video




0 +
 

Hlavní zprávy