Karlovarský kraj vyhlásil soutěž o dvacet registrací na půl maraton

Do startu Mattoni 1/2Maratonu Karlovy Vary zbývají už pouze dva měsíce a více než dvě třetiny čísel už jsou vyprodány. Šestý ročník populárního závodu chce dát v letošním roce více prostoru evropským a českým atletům.

dezinfekce

Závod startuje 19. května z nábřeží Osvobození, fanoušci uvidí i hvězdnou štafetu, kterou vede Dalibor Gondík. Zaznělo to dnes na tiskové konferenci k půlmaratonu, jež se konala v krajském městě. Zájemce o registrace na půlmaraton zase určitě bude zajímat nabídka Karlovarského kraje, kterou upřesnil náměstek hejtmanky Martin Hurajčík.

„Velice nás těší, že můžeme být partnerem tohoto prestižního závodu, díky kterému do našeho kraje zavítají elitní běžci a jejich nadšení fandové. Karlovarský kraj i letos ve spolupráci se společností RunCzech vyhlašuje soutěž o registrace zdarma. Pro soutěžící máme připraveno celkem dvacet registrací na hlavní závod a dvacet registrací na dm rodinný běh. Stačí pouze zodpovědět tři jednoduché otázky. Veškeré podrobnosti najdete na internetových stránkách Karlovarského kraje," uvedl Martin Hurajčík. 

Podrobnosti naleznete zde.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy