Karlovarský kraj se úspěšně prezentoval na veletrhu Vakantiebeurs v Utrechtu

Největší veletrh cestovního ruchu v Nizozemsku potvrdil, že Holanďané mají Českou republiku a Karlovarský kraj v oblibě. Mnoho návštěvníků veletrhu Karlovarský kraj již dříve navštívilo nebo alespoň znalo a mnoho si jej vybralo jako svoji příští prázdninovou destinaci.

dezinfekce

Destinační agentura pro Karlovarský kraj se prezentovala pod záštitou agentury CzechTourism. Lednový veletrh Vakantiebeurs Utrecht, který se konal ve dnech 9. – 14. 1. 2018 tak úspěšně odstartoval veletržní sezónu 2018.

Do výstavních hal Jaarbeurs v Utrechtu zavítalo letos 110 000 návštěvníků z Beneluxu. První den byl určený výhradně pro odborníky v cestovním ruchu, další dny pro laickou veřejnost.

Mezi návštěvníky byli především zástupci generace 50+, která má nejvíce času na cestování a mnohdy na svých cestách zůstává i dva týdny. Zájem byl především o aktivní dovolenou (cyklistika a pěší turistika), ale také o historické památky a zajímavosti, města i kulturu. Co se týče ubytování, zajímali se Nizozemci kromě pro ně typických kempů také o ubytování v rekreačních domech s kompletním zázemím a překvapením byl zájem o 5* hotely.

Touto cestou děkujeme všem subjektům z oblasti cestovního ruchu, které využily možnosti bezplatného prospektového servisu, a poskytly tak návštěvníkům další informace k turistické nabídce v Karlovarském kraji. Nabídka prospektového servisu pro subjekty z Karlovarského kraje stále trvá.

Seznam veletrhů, kterých se destinační agentura bude účastnit je uveden zde.

Zdroj: Živý kraj

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy