Karlovarsko: Soutěž pro děti

Karlovarský kraj a Biskupství plzeňské vyhlašují u příležitosti 1100 let od smrti sv. Ludmily soutěž pro děti a mládež z Karlovarského kraje. Klání je rozděleno do pěti kategorií – pro děti od 3 do 6 let, dále 1. – 3. třída, 4. – 6. třída, 7. – 9. třída a poslední kategorie je určena středoškolákům.

dezinfekce

Tématem soutěže je Babička a účastníci si mohou vybrat, jestli ztvární či popíší svou babičku, nebo se inspirují postavou kněžny Ludmily - více o jejím životě naleznete zde.

Pro výtvarné zpracování platí tato pravidla – formát A3, libovolná technika. Literární výtvory by měly mít maximální rozsah 1 – 2 strany formátu A4 a formu prózy či poezie. Povoleno je využít různé styly a druhy písma. Možná je kombinace literární a výtvarné formy v jedné soutěžní práci.  

Pravidla povolují také tvorbu za pomocí moderní techniky, kdy se mohou soutěžící zapojit s vytvořenou animaci, videem nebo prezentací na téma Babička.  

Uzávěrka soutěže je 31. srpna, díla je možné zaslat poštou na adresu: Biskupství plzeňské, nám. Republiky 35, 301 00 Plzeň, případně na e-mailovou adresu: ludmila@bip.cz. K práci je nutné uvést název či stručný popis díla, svoji adresu, třídu, věk a e-mailovou adresu a také souhlas s předáním díla. Ta budou po vyhlášení a ukončení soutěže předána seniorům, které zejména v této době trápí nedostatek kontaktu s okolím. Senioři pak budou moci oslovit autora práce, jíž budou obdarováni.


Zdroj: fb Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 24.02.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy