Karlovarsko: Odcizil motorkářskou helmu

Policisté z obvodního oddělení Ostrov sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání třicetiletému muži z Karlovarska.

dezinfekce

Podezřelý muž se měl v první polovině března letošního roku na Karlovarsku potkat s pětatřicetiletou ženou, která mu měla nabídnout k prodeji motorkářskou helmu. Na místo měl přijet vozidlem značky BMW, a to i přes to, že věděl, že má uložen platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Helmu mu měla žena položit do vozidla na přední sedadlo spolujezdce s tím, aby si jí vyzkoušel. Podezřelý muž se měl ale s vozidlem a otevřenými předními dveřmi u spolujezdce rozjet a z místa ujet, aniž by za helmu zaplatil.

O pár dní později měl řídit stejný automobil jako v prvním případě a to i přes to, že věděl, že má uložen platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Krátce před druhou hodinou ranní byl na Karlovarsku zastaven a kontrolován policejní hlídkou. Při silniční kontrole policisté zjistili, že třicetiletý řidič má vysloven platný zákaz řízení všech motorových vozidel, a to až do roku 2024.

V případě prokázání viny hrozí muži, který byl již v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody až na tři roky.

prap. Jan Bílek

nprap. Jakub Kopřiva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy