Karlovarsko: Cestující pozor na výluku na trati Oloví - Rotava

V pondělí 03.07.2017 v době od 08:15h do 17:45h proběhne denní výluka veřejné drážní dopravy v úseku trati č. 145  -  Oloví – Rotava a zpět.  

dezinfekce

Společnost GW Train Regio a.s. Kraslice, informuje občany, že v pondělí 03.07.2017 proběhne denní výluka veřejné drážní dopravy v úseku trati č. 145 - Oloví – Rotava a zpět.

Pro zajištění informovanosti cestující veřejnosti, prosím, věnujte pozornost následujícímu plánovanému dopravnímu omezení v oblasti v eřejné drážní osobní dopravy v Karlovarském kraji.             

V pondělí 03.07.2017 v době od 08:15h do 17:45h proběhne denní výluka veřejné drážní dopravy v úseku trati č. 145 - Oloví – Rotava a zpět. Důvodem výluky je oprava tratě na vyloučeném úseku. Z výše uvedených provozních důvodů nebude možné zajistit přepravu drážním vozidlem ve zmiňovaném úseku tratě.  V souladu s § 36 odst. g) zákona č. 266/1994 Sb., o drahách, v platném znění, bude zajištěna náhradní autobusová doprava (dále jen "NAD"). Po dobu konání denní výluky bude platit PRO „NAD“ stejný jízdní řád jako pro vlaky.

Informovanost cestujících o změnách v osobní drážní dopravě bude zajištěna - vylepením informačních letáků, popř. dalších doplňkových informací, ve stanicích a na zastávkách a stanovištích NAD, resp. formou zveřejnění informací o těchto denních výlukách ve vybraných rádiových stanicích a periodikách.

Společnost GW Train Regio a.s. Kraslice se omluvá za případné komplikace, které by mohly v období této výluky při cestování vzniknout, především pak za případná zpoždění ve výchozích, cílových nebo přestupních stanicích a zastávkách, resp. stanovištích NAD.


Zdroj: město Habartov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy