Jsou Češi chytřejší než realitní makléři? Otestujte se v nejrozsáhlejším online testu

Máte byt, dům nebo pozemek, který si nechcete ponechat a přemýšlíte nad tím, že nemovitost prodáte svépomocí?

dezinfekce

Takový nápad se vám za určitých okolností může pěkně vymstít. Proto byste si měli předem ujasnit, jak jste na tom z hlediska realitního vzdělání. Mezery si můžete doplnit v rámci unikátního online kurzu, který vytvořila renomovaná realitní kancelář MAXIMA.

Falešné realitní sebevědomí stoupá

Prodej nemovitostí je často prezentován jako procházka růžovým sadem. Očima autorů článků v duchu „jak prodat byt ve třech krocích“ je komplexnost transakce, a stejně tak i význam spolupráce s realitní kanceláří bagatelizován. Většina prodejců, kteří se rozhodnou pro prodej bytu svépomocí, nakonec narazí na menší či větší problém, jenž proces zbytečně protáhne, a leckdy je připraví o část peněz.

Z výše uvedených důvodů připravili odborníci z MAXIMY propracovaný online kurz, který slouží k ověření, a především doplnění všech důležitých informací. Projekt vznikl pod vedením uznávaného experta a ředitele realitky Ing. Vladimíra Zuzáka a ukazuje všechny zásadní aspekty problematiky prodeje bez obalu a v reálném světle. Kurzem provádí herec Pavel Richta, jehož kultivovaný projev vnáší do vzdělávání v oblasti prodeje realit příjemný rozměr.

Jaké informace se v kurzu dozvíte? Za 150 minut se z vás sice nestane ostřílený realitní makléř, ale bude vám jasnější, na co si dát pozor při prodeji bytu, jak nemovitost nacenit a jaké smlouvy použít.

S realitkou, nebo bez ní?

Zapeklitá otázka, na kterou si musíte odpovědět sami. Online kurz vám napoví, jak funguje prodej bytu – a je jen na vás, abyste objektivně zhodnotili, jestli si tím chcete projít, nebo dáte zelenou spolupráci s realitkou.

Image by Nattanan Kanchanaprat from Pixabay

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy