Jaká trička s potiskem se vyplatí nosit?

Trička s nápisy nebo grafikou na zakázku se léta těší neutuchající oblibě. Tato informace není nijak překvapivá, protože jde o základní, pohodlný kus oblečení, který nosí jak muži, tak ženy, stejně jako děti. Trendy jsou každý rok jiné. Proto se vyplatí sledovat módu a pořídit si oblečení, které by chtěl mít ve svém šatníku každý. Podívejte se, na co se vyplatí vsadit.

dezinfekce

Trička s pohádkovou tématikou

Trička s potisky pro různé příležitosti jsou naprostým základem každé kolekce oblečení, jejíž tvůrci se zavazují poskytovat zákazníkům pohodlná řešení. Praktická trička jsou skvělým doplňkem každodenního stylingu, jak ke kalhotám, tak k sukni. V chladnějších měsících se dají nosit pod mikinu nebo svetr. Každý, kdo ocení pohodlí při práci nebo odpočinku doma, oblékne i pohodlné tepláky a trička. Mezi trendy aktuálně patří především módní trička s pohádkovým potiskem. Známé postavy z pohádek se nemusí objevovat jen na dětském oblečení. Tento typ oblečení s radostí nosí ženy i muži všech věkových kategorií.

Pohádková, módní dámská trička s potiskem jsou vyráběna digitálním tiskem nebo sítotiskem. Mohou si vzít jak tradiční trička s lodičkovým výstřihem, tak s výstřihem do V a volně padající na jedno rameno. Potisky s postavičkami z pohádek bývají barevné, takže skvělým základem pro ně jsou tlumené, univerzální barvy jako černá, tmavě modrá, šedá, bílá nebo béžová. Nejoblíbenějšími tématy jsou Disneyho pohádky s Mickey Mousem, Sněhurkou, Zamilovaným Kundelem a Medvídkem Pú v čele. Dámy také milují Mumínka, lvího krále, 101 dalmatinů a mořskou pannu Ariel a další. Zajímavým nápadem je zkombinovat plochý potisk s 3D výšivkou, na kterou lze umístit jméno pohádky nebo milované postavy. Módní trička s pánskými potisky také velmi často zobrazují pohádkové postavy. Přestože jsou techniky tisku téměř totožné, v pánských kolekcích se objevují trochu jiní hrdinové. Superman, Batman, Mask, Zorro, Garfield, Gargamel nebo pes Pluto jsou jen začátek příkladů, které by se měly umístit na pánská trička. Pánové milují trička pro jejich pohodlí a funkčnost. Velmi rádi je proto nosí i samotné, s mikinami, svetry nebo košilemi.

Vlastní motivy

Trička s nápisy nebo grafikou na zakázku jsou jedním z nejčastěji volených kusů oblečení. V této sezóně si zvláštní pozornost zaslouží odvážnější geometrické vzory. Proč se vyplatí nosit tričko s vlastním potiskem? Protože vlastní motivy, obrázky či nápisy jsou velmi efektivní řešení pro ty, kdo chtějí svým tričkem upoutat pozornost. https://trickovy.cz/62-vlastni-tricka-a-mikiny-s-vlastnim-potiskem jsou také skvělou volbou jako dárek pro vaše nejbližší. Odvážnější trička s velkými potisky a nápisy podobnými graffiti jsou vhodné jak pro muže, tak pro ženy. Stačí zvolit vhodný materiál a střih. Velmi žádaná jsou trička z bavlny, která patří mezi velmi kvalitní a prodyšné druhy látek. Nápisy na tričkách jsou módou, která nikdy nezmizí. Slogany prezentující postoj ke světu, důležité citáty nebo vtipné slovní hříčky se léta těší neutuchající oblibě. Navíc existuje mnoho způsobů, jak prezentovat své tisky - od sítotisku, přes digitální tisk až po digitální výšivku. Návrhy triček mohou vycházet z vašich představ a fantazie, které se meze nekladou.

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy