Jak vybrat pánský kabát? Doporučujeme stylový střih!

Pánové, chcete si pořídit elegantní kabát a přemýšlíte, jaký vybrat? Vsaďte na stylový střih a vyrazte do ulic jako šarmantní elegáni.

dezinfekce

Jaký kabát vybrat, a kterou barvu zvolit?
Pánský kabát je něco, co se ženám na mužích líbí. Díky kabátu vynikne váš šarm a působíte velmi elegantně. Dlouhé kabáty sluší hlavně vysokým mužům, ale ani muži menšího vzrůstu nepřijdou zkrátka. Pokud vyberete správný střih, udělá to s vaší postavou opravdu hodně. Ne nadarmo se říká, že "šaty dělají člověka".
Jak tedy vybrat ten správný pánský kabát přímo pro vás?

Pokud jste tmavší typ, s černým kabátem nešlápnete vedle. Černý pánský kabát je zaručenou známkou elegance a osobitého stylu. Lépe ale vyniknete například v kabátu šedé barvy, která zdůrazní váš obličej. Světlejší typy mohou sáhnout po kabátu v hnědé barvě, která působí velmi originálně.
Střih kabátu vybírejte hlavně podle výšky. Pokud máte vyšší postavu, určitě sáhněte po dlouhém kabátu. Pokud jste neměli to štěstí a vyšším tipům se díváte spíše na hrudník než do očí, zvolte raději kabát kratšího střihu.
Přesvědčili jsme vás k pořízení nového kabátu?

Nezapomeňte ani na svou drahou polovičku. Až si budete vybírat nový kabát, kupte své drahé například krásné boty z Answear: https://answear.cz/m/geox/ona/boty. Určitě jí uděláte radost a získáte plusové body.
Tip pro vás: Ohromte svou milovanou a vyberte jí boty, které jsou zároveň stylové a pohodlné či vhodné na sport i na schůzku: https://www.heroine.cz/moda/5715-boty-ktere-jsou-zaroven-stylove-a-pohodlne-vyberte-si-boty-na-sport-i-na-schuzku.

Fotka od Pexels z Pixabay


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy