Jak na perfektní teambuilding? Svěřte se do rukou profesionálů

Jarní počasí nás pomalu probouzí ze zimního spánku a nabízí ten správný čas k uskutečnění firemního teambuildingu a přátelského posezení. Pokud si lámete hlavu nad organizací této oblíbené akce, čtěte dále. Máme pro vás několik tipů, jak teambuilding uchopit a na co nezapomenout.

dezinfekce

K pořádné práci patří i řádná zábava

Současný zábavní trh přeje firemním akcím, a tak není problém si vybrat ten správný typ zábavy přesně pro vaši firmu. V kurzu jsou teambuildingy plné akčního vybití, jako například různé únikovky, paintball či laser game. Pro méně akční jedince je přirozenější volbou stará dobrá klasika v podobě bowlingu, šipek či fotbálku. A pokud nejste vyznavači pohybových aktivit ani restauračních zařízení, možná si vystačíte s prostorem své vlastní kanceláře, kde můžete uspořádat poklidné posezení u kávy či vína.

Dobré jídlo a pití je základ

Samozřejmostí každého teambuildingu by mělo být dobré jídlo a pití. Problém však může nastat při výběru vhodného menu, které uspokojí mlsné jazýčky všech vašich zaměstnanců. Nezoufejte a povolejte si k ruce cateringovou firmu, která se postará o blaho v břiše všech zúčastněných. Naštěstí existují cateringové služby, kde si snadno zvolíte catering dle svých představ včetně speciálních požadavků veganů či vegetariánů.

Catering rychle a jednoduše

Nevíte, který catering si vybrat nebo nemáte dostatek času na zdlouhavé scrollování a zjišťování podrobností? Využijte možnost vyplnění poptávky přímo na webu společnosti Caterings. Ta se vám obratem ozve s výčtem ideálních možností a propojí vás s dodavateli, s nimiž už doladíte detaily. Prověřené podniky si na webu jednoduše vyhledáte podle vámi zvoleného data, místa a typu události. A pokud byste přece jenom ještě trochu tápali, můžete se obrátit na zákaznickou linku.

Tip:  Pokud jste z Plzně a okolí, máte velké štěstí. Čtvrté největší město v republice poskytuje širokou škálu skvělých nabídek. Catering z Plzně nabízí vše, co si od něj slibujete. Ať už chcete stylové, nebo honosné pohoštění. A pokud z Plzně nejste, nevadí – firma Caterings vám zajistí skvělé pohoštění i v dalších koutech naší republiky.

Zdroj fotografie: www.unsplash.com

Autor: Andrea Region24 Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy