Jáchymov: Ženě před nezletilou dcerou nadával na ulici

Policisté z Obvodního oddělení Jáchymov sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví šestadvacetiletému muži z Ostrova. Ten ve druhé polovině dubna letošního roku přistoupil v odpoledních hodinách na ulici v Jáchymově k devětatřicetileté ženě, která šla společně se svou nezletilou dcerou.

dezinfekce

Ženě měl začít okamžitě vulgárně nadávat a vyhrožovat jí fyzickým napadením. Tímto měl reagovat na spor mezi ní a jeho známou. Svého agresivního jednání zanechal, až když uviděl, že se k ženě blíží její přítel. Šestadvacetiletý muž měl poté za neustálých nadávek z místa utéct. Když jela žena se svým přítelem celou věc oznámit na policii, tak po cestě agresivního muže uviděli. Její přítel měl vystoupit z vozidla a na to šestadvacetiletý muž zareagoval tak, že se dal opět na útěk. Přitom měl ztratit ledvinku, kterou dvojice vzala a o několik minut později odevzdala policistům.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se výtržnictví dopustil v posledních třech letech opakovaně.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy