Hranice: Policie pátrá po 13letém chlapci (TV Západ)

Desítky policistů i hasičů v terénu, na nebi vrtulník s termovizí a pátrání po obou stranách hranice v Ašském výběžku. To je již několik dní obrázek města Hranice, kde se soustřeďuje pátrání po 13letém Robertu Krausovi.

dezinfekce

„Jedná se o pátrání po 13letém chlapci, který je pohřešovaný od pátku, kdy odešel ze svého bydliště a nevrátil se domů. Do akce se zapojí několik desítek policistů. Zapojí se do ní i kolegové z Německa, kteří budou aktivně pátrat v okolí hranic,“ uvedl tiskový mluvčí Jakub Kopřiva v počátcích pátrací akce.

Policisté vyrazili do terénu a během úterý a středy prohledali řadu míst. Soustředili se především na hůře přístupná místa, opuštěné budovy, chaty a podobně. V pátrání jim pomáhala moderní technické vybavení, ale také psovodi. V době uzávěrky reportáže, ve čtvrtek odpoledne, platil stav, že chlapec nebyl vypátrán. Akce v terénu byly ukončeny a policie se soustředí na další prověřování poznatků. 

Robert Kraus je asi 150 cm vysoké štíhlé postavy, má tmavé delší vlasy česané na tzv. patku a hnědé oči. V době odchodu z domova měl na sobě šedé nebo béžové tepláky (bez vzorů), šedou bundu na zip s kapucí (bez vzorů), vnitřní část kapuce tmavé modré barvy, sportovní barevné boty (pestré), na zápěstí měl hodinky s páskem bílé barvy a černých proužků. Veškeré informace a poznatky můžete hlásit na Policii číslo 158. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy