Hokejisté Baníku jsou ve čtvrtfinále, čeká je Třebíč

Velmi náročná základní část Chance ligy vyzněla pozitivně pro HC Baník Sokolov. Obsadil šesté místo, udržel prvoligovou soutěž pro další sezonu a zahraje si čtvrtfinále play off s SK Horáckou Slavií Třebíč. Ta skončila po základní části soutěže na třetím místě. K prvnímu utkání nastoupí Baník ve čtvrtek 10. března v Třebíči.

dezinfekce

Že bude čtvrtfinálovým soupeřem Baníku právě Třebíč, rozhodlo až poslední kolo základní části Chance ligy. O třetím místě Horácké Slavie rozhodly lepší vzájemné zápasy s Jihlavou. HC Baník Sokolov se tak utká se stejným soupeřem, se kterým odehrál i poslední zápas. V něm prohrál 3:2 v prodloužení. Zajímavostí je, že všechny letošní zápasy skončily vítězstvím Třebíče 3:2. Předešlé dva duely však již v základní hrací době. Čtvrtfinálová bitva tak slibuje napínavou bitvu.

Série, která se hraje na tři zápasy, začíná ve čtvrtek 10. 3. na ledě soupeře, kde se odehraje i druhý duel o den později 11. 3. Do Sokolova se série přesune v pondělí 14. 3., o den později v úterý 15. 3. by se hrál i případný čtvtý duel. Pokud by série došla do pátého zápasu, rozhodnutí by přineslo utkání v Třebíči ve čtvrtek 17. března. 

Pozitivní zprávou je, že do hlediště mohou diváci bez omezení počtu. Není se třeba prokazovat očkováním či testem. 

T. Bouda, mel, foto HC Baník

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 06.03.2022 19:00




0 +
 

Hlavní zprávy