Hledáte top parfém pro zimu 2021? Jak si vybrat?

Chladné počasí si přímo ptá výrazné vůně, které vás doslova zahalí do hřejivého objetí. Že se v parfémech nevyznáte? Poradíme vám, jak byste si měli vybrat vhodný dámský či pánský parfém na tuto zimní sezónu.

dezinfekce

Přizpůsobte výběr vůně počasí

Mrazivé teploty, sychravé dny, mlha i sněhová pokrývka - to vše nás láká ponořit se do tepla a užívat si chvíle pohody. Kromě teplejšího oblečení je v zimě vhodné sáhnout i po zimních vůních. V tomto období jistě nebudou vhodné lehké ovocné nebo svěží citrusové tóny. O slovo se hlásí kořeněné, dřevité a orientální parfémy.

Jaké parfémy vybrat na zimu?

Parfémy na zimu s jejich charakteristickou, výraznou vůní osloví všechny vaše smysly. Jejich silnější intenzita vás bude provázet po celý den. V parfémech vhodných do chladného počasí převažují kořenité a dřevité tóny. Pokud se v jednotlivých vůních nevyznáte, nevadí. My vám poradíme.

Parfémy na zimu pro muže

Mezi kořenitými vůněmi pro muže najdete výrazné tóny kardamonu, skořice, koriandru, zázvoru, muškátového oříšku, růžového, bílého i černého pepře. V kombinaci s dřevitými tóny jsou tou nejlepší volbou pro každého muže. Osloví vás více vzácné santalové či papyrusové dřevo, cedr nebo mahagon? Nebo si zvolíte tóny pižma a bílé ambry, čímž získáte zajímavou kombinaci, která podtrhne vaši mužnost? Nemusíte se obávat ani sladké vůně vanilky, mandarinky, konvalinky nebo marakuji. Ženy takové vůně přece milují. Staňte se pro ně neodolatelným i vy.

Pokud hledáte něco méně výrazné, mezi parfémy pro muže naleznete také jemnější směs dřevitých a ovocných tónů. Rádi sníte? Pak vyzkoušejte kombinaci dřevin a vůně kadidla, která vás bude provázet k naplnění i těch nejodvážnějších plánů.

Zima přeje i lehčím, osvěžujícím vůním pro každého aktivního muže. Vyzkoušejte parfém s jemnými tóny citronu nebo grapefruitu. S touto vůní budete neodolatelný i po náročném tréninku v posilovně.

Náš tip: Kvalitní parfémy, mezi kterými si najdete tu pravou vůni pro sebe, vám přinese Vivantis sleva. Jen parfémy však nabídka obchodu nekončí. Nakoupíte zde také vše na holení a kosmetiku na péči o vaši pleť, pokožku celého těla a vlasy.

Parfémy pro ženy, které vyzvednou vaši osobnost

Nezapomněli jsme samozřejmě ani na něžné pohlaví. I v tomto případě je výběr parfémů na zimu bohatý. Jejich výrazná, dlouhotrvající vůně obsahuje zejména exotické dřeviny a vybrané ovocné tóny. Máte v zimě chuť sednout si do křesla a vychutnat si romantiku u krbu? Nebo patříte mezi energické ženy, které jsou vždy aktivní? Nejraději byste v zimě každý den vařili a pékli pro svou rodinu? Vhodné vůně pomůžeme vybrat každé z vás.

To pravé pro každou ženu

Aktivní ženy, které si v místnosti každý hned všimne, by měli sáhnout po kořeněném parfému. S tóny dřevin a orientálních koření dokonale sednou k vaší osobnosti. Nemusíte se bát ani tónů bílé ambry či pačuli. Pokud máte raději něco méně výrazné, jsou zde květinové vůně jasmínu, květů pomerančovníku nebo růže. Jejich intenzitu zvýrazňují kořeněné a dřevité tóny.

Milujete svěžest a nechcete se jí vzdát ani v zimě? Pak jsou tu pro vás ovocné vůně. Na zimu jsou vhodné parfémy s tóny jablka, černého a červeného rybízu nebo švestky. Doplněné o vanilku, skořici a dřevité tóny každý den doslova pohladí vaše smysly. K zimě patří také sladké parfémy, ve kterých vládne vanilka, čokoláda, karamel a skořice. Zjemněné ovocnými tóny vytvářejí dokonalou kombinaci, jejíž jistě neodoláte.

Náš tip: Hledáte způsob, jak při nákupu parfémů i jiné kosmetiky ušetřit? Pak je Sephora sleva připravena přesně pro vás.

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy