Hájek: U dopravní nehody motorkáře zasahovali hasiči

Hasiči Ostrov vyjeli s CAS-20 MAN společně s jednotkou HZS Karlovy Vary s CAS-24 Scania k dopravní nehodě motorkáře u železničního přejezdu směr Hájek.

dezinfekce

V úterý dne 9. května 2017 řídil 28letý řidič nákladní motorové vozidlo značky Man po silnici od Ostrova na Sadov. Při jízdě na rovném úseku se neřídil pravidly silničního provozu a začal s vozidlem odbočovat vlevo, a to v době, kdy byl předjížděn motocyklem. V reakci na vzniklou situaci zastavil vozidlo v polovině levého jízdního pruhu.

Motocyklista zareagoval tím, že vyjel s motocyklem mimo komunikaci, kde narazil do betonové patky sloupu telefonního vedení. Došlo k pádu motocyklisty a motorka skončila po odražení ležet na silnici. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění motocyklisty, který utrpěl otevřenou zlomeninu nohy a další mnohačetná pohmoždění. Se zraněním byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice s následnou hospitalizací. S řidičem nákladního vozidla byla provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 30 tisíc korun. Věc je nadále v šetření policistů.


Zdroj: Policie ČR
foto: Hasiči Ostrov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy