Františkovy Lázně: Střet osobního vozidla s nákladním

Dne 6.7.2021 vyjížděli Drážní hasiči Cheb k železničnímu přejezdu P318, kde byla hlášená výpravčím železniční stanice Františkovy Lázně sražená zvěř. Cestou k zásahu jednotka zasahovala u dopravní nehody jednoho osobního automobilu a nákladního vozidla. Nehoda se stala na silnici I/21 (křižovatka Františkovy Lázně - Aleje-Zátiší).

dezinfekce

O dopravní nehodě bylo vyrozuměno operační středisko hasičů Karlovarského kraje. Jednotka provedla průzkum, zda došlo ke zranění osob a k úniku provozních kapalin.

Průzkumem bylo zjištěno, že dvě osoby z osobního automobilu jsou v šoku, jedna osoba měla lehké zranění na lokti levé ruky a k úniku provozních kapalin nedošlo. Velitel zásahu povolal na místo události jednotku HZS KvK Cheb, ZZS Cheb a PČR DI Cheb. Dále bylo provedeno zajištění místa okolí dopravní nehody, poskytnutí první pomoci zraněným, provedení protipožárního opatření a usměrňování silničního provozu. Po příjezdu ZZS Cheb byly osoby předány do jejich péče a po příjezdu jednotky HZS KvK Cheb bylo veliteli jednotky předáno velení na místě události a jednotka dále pokračovala k předchozí události.

Po příjezdu na železniční přejezd P318 byl proveden průzkum, kterým byla nalezena sražená srnčí zvěř, a jednotka provedla její odstranění.


Zdroj: fb Drážní hasiči Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy