Region: Dvě výluky v kraji zkomplikují život cestujícím

Jedná se o tratě Cheb - Bad Brambach, a to v úseku Vojtanov - Bad Brambach, a Karlovy Vary dolní nádraží - Nejdek - Johanngeorgenstadt, a to v úseku Nejdek - Potůčky.

dezinfekce

V pondělí 5. června v 8 hodin začne nepřetržitá výluka na trati Cheb - Bad Brambach, a to v úseku Vojtanov - Bad Brambach. Potrvá do pátku 9. června do 15 hodin. Dopravci České dráhy a Die Länderbahn proto musí ve vyloučeném úseku nahradit všechny vlaky autobusy.

Budou zavedeny 2 autobusové linky: 
 • Přímá autobusová linka, označená ve výlukovém jízdním řádu „P", jede po trase Vojtanov – Bad Brambach a opačně. 
 • Zastávková autobusová linka, označená ve výlukovém jízdním řádu „Z", jede po trase Vojtanov – Plesná a opačně. Nejede však do stanice Bad Brambach.

V Karlovarském kraji je dále nepřetržitá výluka i na trati Karlovy Vary dolní nádraží - Nejdek - Johanngeorgenstadt, a to v úseku Nejdek - Potůčky. Začala 1. června a potrvá až do konce měsíce, do 30. června do 13:20 hodin. České dráhy nahrazují všechny vlaky osobní dopravy v úseku u Nejdek – Potůčky spoji náhradní autobusové dopravy. Doprava na trati se řídí výlukovým jízdním řádem. Vlaky jedoucí v odchylných časech oproti pravidelnému jízdnímu řádu jsou označeny modře.

Cestujícím se ČD, a.s. dopředu omlouvají za případné komplikace, které jim můžou v souvislosti s výlukami vzniknout.

Podrobnosti jsou rovněž k dispozici zde.

Zdroj: Mgr. Radka Pistoriusová, tisková mluvčí Českých drah, a.s.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy