Duatlon Bublava 2020 a Bublavská šestka 2020

Tradiční závody – Duatlon Bublava 2020 a Bublavská šestka 2020 přivedou v neděli 20. září na Bublavu sportovce všech věkových kategorií. Na své si přijdou běžci, cyklisté i milovníci pěší turistiky.

dezinfekce

Duatlon Bublava je součástí závodů letního Karlovarského pohárku. Na mladé sportovce do šestnácti let čekají trasy v různých vzdálenostech. Vždy ale obsahují běžeckou část, jízdu na kole a překážkovou dráhu. Každý z účastníků musí být vybaven cyklistickou přilbou. Prezentace závodníků začíná v 9:00 hod., v 10:00 hod. odstartují nejmladší sportovci.

Bublavská šestka 2020 je druhým nedělním závodem a je určena kategorii juniorů a dospělých. Závodu se mohou zúčastnit nejen běžci, ale také pěší s hůlkami na nordic walking. Po hromadném startu budou zdolávat trasu v délce 6 kilometrů. První tři nejrychlejší závodníci získají medaile. Diplom organizátoři udělí do 6. místa. Start je naplánován zhruba na 12:30 hod.

Zájemci se mohou přihlásit předem, případně na místě před samotným závodem. Registrace budou probíhat na dětském hřišti u Obecního úřadu Bublava.


Zdroj: Krajské listy  Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy